dimarts, 11 de desembre del 2012

CONCERT DE NADAL

El proper dia 19 de desembre fem el tradicional concert de Nadal a la Sala Pepita Casenelles.
Recordeu que degut a l'aforament de la sala, el concert es farà en tres tandes.
Cada família teniu dues invitacions pel concert. En cas de tenir més d'un fill/filla, sempre i quan el concert el facin en sessions diferents, tindreu dues entrades per entrar a cada sessió.
Les entrades son de color, les heu de guardar i donar el dia i a l'hora del concert. Les famílies que no portin entrada, sentint-ho molt  no podran assistir-hi.
Si heu de participar en més d'una sessió (per tenir fills/es en diferents cicles), haureu de sortir i tornar entrar quan us toqui.

La primera sessió  del concert començarà a les 9.30h i acabarà a les 10.15h. Actuaran els alumnes de P-3, P-4 i P-5 que vindràn vestits amb pantaló o faldilla texana o blava i samarreta o camisa blanca.

La segona sessió començarà a les 10.30h i acabarà a les 11.15h. Acturan els alumnes de 1r, 2n, i 3r que vindràn vestits amb pantaló o faldilla negra i samarreta o camisa vermella.

La tercera sessió començarà a les 11.30h i acabarà a les 12.15h. Actuaran els alumnes de 4t, 5è i 6è que vindràn vestits amb pantaló o faldilla negra i samarreta o camisa blanca i un detall vermell.
Els alumnes han de venir a l'escola a les 9.00h com cada dia, i aniran i tornaran de  la sala Pepita Casenelles amb el seu grup i acompanyats dels mestres.
Gràcies per la vostra col·laboració i esperem que us agradi.